Merhaba,
Daha önce böyle yumurta hiç yapmamıştım. Ailecek hoşumuza da gitti doğrusu.
Tarif için Cahide Sultan'a teşekkür ediyorum.
TEREYAĞLI HAŞLANMIŞ YUMURTA
MALZEMELER:
- 3-4 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz, karabiber, kırmızı biber
NASIL YAPILIR ?
- Yumurtaları kayısı olacak şekilde haşlayın. (Yumurtayı ve yağı kişi sayısına göre ayarlayın)
- Haşladığınız yumurtaları soyduktan sonra boyuna ikiye bölün.
- Yağı tavaya alın eritin. Baharatları ekleyin.
- Yağınız kızarmaya başlayınca keşilmiş yumurtaları ekleyin ve her iki yüzünüz kızartın.
- Sıcak olarak servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder